Gran Canaria

Hoe u overtochten vanuit Gran Canaria naar Fuerteventura kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Gran Canaria en Fuerteventura, met een gecombineerde 33 afvaarten per week. Naviera Armas biedt 2 routes, Las Palmas naar Puerto del Rosario gaat 5 keer per week & Las Palmas naar Morro Jable ongeveer 7 keer wekelijks. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Las Palmas naar Morro Jable die 3 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Gran Canaria naar Fuerteventura.

Gran Canaria Fuerteventura Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Gran Canaria naar Fuerteventura

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Vanwege de verschillende klimaten die er heersen en een verscheidenheid aan landschappen wordt het ook wel een 'mini-continent' genoemd. De lange stranden en witte zandduinen staan i contrast met groene ravijnen en pittoreske dorpjes. Een derde van het eiland is door UNESCO tot biosfeerreservaat verklaard.

Over Fuerteventura:

3000 zonuren per jaar! Fuerteventura is het dichtstbij de Afrikaanse kust gelegen, en op één na grootste Canarische Eiland.

Het is 20 miljoen jaar geleden onstaan uit vulkanische activiteit en is daarmee het oudste Canarische eiland. Hoewel het merendeel van het eiland rotsachtig is, zijn sommige van de lange, onaangetaste witte zandstranden en turquoise zee de meest indrukwekkende van Europa.