Fuerteventura

Hoe u overtochten vanuit Fuerteventura naar Gran Canaria kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Fuerteventura en Gran Canaria, met een gecombineerde 33 afvaarten per week. Naviera Armas biedt 2 routes, Puerto del Rosario naar Las Palmas gaat 5 keer per week & Morro Jable naar Las Palmas ongeveer 7 keer wekelijks. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Morro Jable naar Las Palmas die 3 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Fuerteventura naar Gran Canaria.

Fuerteventura Gran Canaria Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Fuerteventura naar Gran Canaria

Over Fuerteventura:

Fuerteventura is na Tenerife het tweede grote eiland van de Canarische eilanden, bij de kust van Afrika in de Atlantische Oceaan.

Fuerteventura is in 2009 door UNESCO tot biosfeerreservaat verklaard en is één van de meest attractieve vakantiebestemmingen voor geïnteresseerden in cultureel erfgoed, milieu en duurzaamheid.

Fuerteventura is 'Het Eiland van de Eeuwige Lente' en de stranden en ruige natuur lokken het hele jaar door toeristen.

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een cirkelvormig eiland en het grootste van de Canarische Eilanden, gelegen ten zuidoosten van Tenerife en ten westen van Fuerteventura.

Gran Canaria is een divers eiland met een verscheidenheid aan natuur. Het is zonniger in het zuiden, waar de meeste toeristen zijn, koeler in het noorden, bezaait met stranden in het oosten en rotsen en bergen in het westen. Dit in combinatie met, naar men zegt, het beste klimaat ter wereld maakt Gran Canaria de perfecte plek om te ontspannen.