Eiland van Wight

Hoe u overtochten vanuit Eiland van Wight naar Engeland kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Eiland van Wight en Engeland, met een gecombineerde 71 afvaarten per dag. Red Funnel biedt 1 Route, Cowes naar Southampton die 18 keer dagelijks gaat. Wightlink biedt 3 routes, Fishbourne naar Portsmouth gaat 25 keer per dag, Yarmouth naar Lymington ongeveer 14 keer dagelijks & Ryde naar Portsmouth Harbour ongeveer 14 keer dagelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Eiland van Wight naar Engeland.

Eiland van Wight Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Eiland van Wight naar Engeland

Over Eiland van Wight:

Wight is het grootste eiland in het Kanaal en het dichtste bij Engeland's zuidkust, op ongeveer 2 uur vanaf Londen.

Het natuurlijk erfgoed is het eiland's grootste aanwinst, wat het een aantrekkelijke vakantiebestemming maakt. Of het nu is om een ontspannende wandeling over het strand of in de magnifieke tuinen te maken, de pittoreske dorpjes of levendige stadjes te bezoeken, of zelfs om deel te nemen aan het Isle of Wight Festival, dit eiland is het hele jaar door perfect voor een dagtrip.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.