COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ryde - Portsmouth Harbour is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Eiland van Wight naar Engeland pagina.

Ryde - Portsmouth Harbour Veerbootmaatschappij

    • 14 Sailings Daily 22 min
    • Get price

Ryde naar Portsmouth Harbour Veerboot

De Ryde Portsmouth Harbour veerdienst verbindt Eiland van Wight met Engeland. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Wightlink. De veerdienst gaat maximaal 14 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 22 minuten.

Ryde Portsmouth Harbour vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Ryde Gids

De stad Ryde ligt aan de noordoostkust van het eiland Wight, dat is een eiland gelegen langs de zuidkust van het Engels vasteland. De steden van Opper Ryde en Lower Ryde groeide in de 19e eeuw, maar daarna samengevoegd. Ryde staat bekend om haar prachtige zandstranden die worden onthuld bij eb, die met het oog op de veerdienst die vanuit de stad tegemoet pier van de stad noodzakelijk maken. Het is de vierde langste pier in het Verenigd Koninkrijk en is een monumentaal bouwwerk. Duidelijk zichtbaar vanaf het zien zijn de twee kerktorens van Allerheiligen en de Heilige Drie-eenheid kerken. De torenspits van All Saints Church staat op 177 voeten en de kerk werd gebouwd in 1872 door George Gilbert Scott. Holy Trinity Church werd in 1845 voltooid en is gemaakt door Thomas Hellyer. Er zijn slechts een paar grote open ruimtes in Ryde voorbij de esplanade, maar omvat Appley Park, Puckpool Park, Vernon Square, Simon Straat Recreation Ground, St. John's Park, Salter Road Recreation Ground en Oakfield Football Club.

De haven is heeft diensten aan Southsea verzorgd met een hovercraft en diensten met een catamaran naar Portsmouth Harbour, die vervolgens verbinding biedt met zowel Island Line treinen en het vasteland van treinen naar London Waterloo.


Portsmouth Harbour Gids

De stad Portsmouth ligt aan de zuidkust van Engeland in het graafschap Hampshire.

De stad heeft een lange en sterke verbinding met de Royal Navy overspant eeuwen en was ooit een integraal onderdeel van de wereld van de scheepsbouw, de bouw van de eerste ooit droogdok in de late 15de eeuw, die nog steeds wordt gebruikt. Portsmouth blijft een belangrijke basis voor de Koninklijke Marine en is de thuisbasis van vele voorname schepen, met zijn kroon op het werk dat het vlaggenschip van Lord Nelson, de HMS Victory. Door haar strategische bekendheid, werd Portsmouth vrij uitgebreid gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog en is dus nu veel meer een mix van nieuw en oud, met enkele van de meest historische gebieden, waaronder het Hard en de Point.

De voorstad Southsea is een vaste favoriet van gezinnen op vakantie in Portsmouth en beschikt over een lange strook strand en twee pieren en een goede toeristische informatie centrum. Southsea is een bijzonder levendig deel van Portsmouth en heeft vele bars, cafés en een leuk thema park aan de Clarence Pier.

Portsmouth wordt geserveerd door vele veerbootmaatschappijen en routes. De Portsmouth Catamaran Terminal wordt echter gebruikt door voetpassagiers voor overtochten vanuit Isle of Wight.