Egeïsche eilanden

Hoe u overtochten vanuit Egeïsche eilanden naar Samos eiland kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Egeïsche eilanden naar Samos eiland. Er zijn 3 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 15 Veerboot Routes die Fournoi naar Pythagorio, Agios Kirikos naar Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Evdilos naar Karlovassi & Vathi, Chios naar Karlovassi & Vathi, Limnos (Myrina) naar Vathi & Karlovassi, Mytilene naar Vathi & Karlovassi, Fournoi naar Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Vathi naar Karlovassi, Agios Kirikos naar Pythagorio, Karlovassi & Vathi, Evdilos naar Karlovassi & Vathi & Fournoi naar Pythagorio, Karlovassi & Vathi verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Egeïsche eilanden en Samos eiland is Vathi naar Karlovassi, met een vaartijd van ongeveer 40 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Egeïsche eilanden Samos eiland Kaart

Klik voor Kaart

Over Egeïsche eilanden:

De Egeïsche eilanden zijn gelegen aan de Egeïsche Zee, tussen de zuid- en oostkant van het vasteland van Griekenland en de westkant van Turkije.

De uitgestrekte gebied omvat de Cycladen, de Dodekanesos, de Noord-Egeïsche Eilanden, de Saronische eilanden, Sporaden, Kreta en de Ionische Eilanden en Euboea. De eilandengroep bestaat uit een aantal van de meest populaire vakantiebestemmingen zoals Kreta, Lemnos, Lesbos, Chios, Samos en Rhodos.

De Egeïsche eilanden worden vaak gezien als het belangrijkste kenmerk van de Griekse cultuur en traditie. In aanvulling op de duidelijke aantrekkingskracht van de zon en zand, worden de bezoekers aangetrokken door de traditionele dorpen van witgekalkte huizen, evenals de indrukwekkende monumenten van de grote prehistorische beschaving die hier bloeide.

Ferries zijn de belangrijkste manier van reizen rond de eilanden en vormen een handige wijze van vervoer in de regio.

Over Samos eiland:

Samos is een eiland met een prachtige unieke natuur gelegen in de Oost-Egeïsche Zee, met Chios in het noordwesten en de Dodekanesos in het zuiden.

Samos is een relatief groot eiland met talloze historische sites die over het hele eiland verspreid liggen. De charmante groene bergen creëren een unieke betoverende sfeer. De eindeloze wijngaarden en prachtige kust met witte zandstranden maken Samos tot een heerlijke bestemming.