Dodekanesos

Hoe u overtochten vanuit Dodekanesos naar Samos eiland kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Dodekanesos naar Samos eiland. Er zijn 2 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 12 Veerboot Routes die Agathonisi naar Pythagorio, Arki naar Pythagorio, Patmos naar Pythagorio & Vathi, Lipsi naar Pythagorio, Leros naar Pythagorio, Kalymnos naar Pythagorio, Kos naar Pythagorio & Vathi, Symi (Simi) naar Pythagorio, Rodos naar Pythagorio & Vathi, Patmos naar Pythagorio & Vathi & Kos naar Pythagorio & Vathi verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Dodekanesos en Samos eiland is Agathonisi naar Pythagorio, met een vaartijd van ongeveer 35 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Dodekanesos Samos eiland Kaart

Klik voor Kaart

Over Dodekanesos:

De twaalf Dodekanesos eilanden liggen in de zuidoostelijke hoek van de Egeïsche Zee en beschikken over een van de zonnigste klimaat van Griekenland.

Zo divers als ze zijn mooi, de Dodekanesos zijn de complete Griekse pakket en bieden een breed scala aan attracties, waaronder prachtige stranden, heerlijk eten, historische wonderen en architectonische meesterwerken.

De meest bezochte en populaire eiland, Rhodos is rijk aan middeleeuwse geschiedenis en biedt de perfecte setting voor romantische wandelingen in de beroemde oude binnenstad. Spannende activiteiten zijn er in overvloed op de Dodekanesos, ook, in het bijzonder op Telendos, waar u kunt scuba duiken door middel van een oude gezonken stad.

De Dodekanesos eilanden bieden tal van geweldige vertrekpunten voor tal van Europese bestemmingen, maar ook frequent routes binnen de eilanden zelf. Als gevolg van de hoeveelheid van de eilanden in de regio, het reizen per veerboot is veruit de meest handige manier om rond te reizen.

Over Samos eiland:

Samos is een eiland met een prachtige unieke natuur gelegen in de Oost-Egeïsche Zee, met Chios in het noordwesten en de Dodekanesos in het zuiden.

Samos is een relatief groot eiland met talloze historische sites die over het hele eiland verspreid liggen. De charmante groene bergen creëren een unieke betoverende sfeer. De eindeloze wijngaarden en prachtige kust met witte zandstranden maken Samos tot een heerlijke bestemming.