Dodekanesos

Hoe u overtochten vanuit Dodekanesos naar Ikaria kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Dodekanesos naar Ikaria. De havens van 10 havens in Dodekanesos worden per boot verbonden met 1 haven in Ikaria.

Er zijn een gecombineerd 21 wekelijkse overtochten en een selectie van 10 Veerboot Routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways, met de kortste vaartijd van ongeveer 55 minuten (Patmos naar Agios Kirikos).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Dodekanesos and Ikaria een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Dodekanesos Ikaria Kaart

Klik voor Kaart

Over Dodekanesos:

De twaalf Dodekanesos eilanden liggen in de zuidoostelijke hoek van de Egeïsche Zee en beschikken over een van de zonnigste klimaat van Griekenland.

Zo divers als ze zijn mooi, de Dodekanesos zijn de complete Griekse pakket en bieden een breed scala aan attracties, waaronder prachtige stranden, heerlijk eten, historische wonderen en architectonische meesterwerken.

De meest bezochte en populaire eiland, Rhodos is rijk aan middeleeuwse geschiedenis en biedt de perfecte setting voor romantische wandelingen in de beroemde oude binnenstad. Spannende activiteiten zijn er in overvloed op de Dodekanesos, ook, in het bijzonder op Telendos, waar u kunt scuba duiken door middel van een oude gezonken stad.

De Dodekanesos eilanden bieden tal van geweldige vertrekpunten voor tal van Europese bestemmingen, maar ook frequent routes binnen de eilanden zelf. Als gevolg van de hoeveelheid van de eilanden in de regio, het reizen per veerboot is veruit de meest handige manier om rond te reizen.

Over Ikaria:

Ikaria is een Grieks eiland in de Noord-Egeïsche Zee gelegen ten westen van Samos en ten zuiden van Chios.

In tegenstelling tot sommige andere Griekse eilanden is Ikaria met een ontspannen en weinig opdringerig toerisme haar tradities en bevolking trouw gebleven.

Naast de zanderige kiezelstranden en natuurlijke schoonheid staat Ikaria ook bekend als het Griekse ouderdomseiland omdat inwoners gemiddeld tien jaar langer leven dan in de rest van West-Europa.