Corsica

Hoe u overtochten vanuit Corsica naar Italië kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Corsica naar Italië. De havens van 2 havens in Corsica worden per boot verbonden met 4 havens in Italië.

Er zijn een gecombineerd 53 wekelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder Corsica Ferries & Moby Lines, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten (Bastia naar Piombino).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Corsica and Italië een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Corsica Italië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Corsica naar Italië

Over Corsica:

Gelegen ten westen van Italië en zuidoosten van Frankrijk aan de Middellandse Zee, het eiland Corsica heeft een mix van culturen en is een van de mooiste kusten van Europa.

Fijne keuken, pittoreske stranden, kristalheldere wateren en historische bezienswaardigheden, op Corsica vindt u al de beste dingen die de Middellandse Zee te bieden heeft. U kunt in de ochtenden genieten van de Corsicaanse zon, 's middags genieten van watersport, en dwalen door de charmante stadjes heuveltop bij zonsondergang, het bewonderen van de middeleeuwse burchten langs de weg.

Als een eiland in het hart van de Middellandse Zee, Corsica is een geweldig uitgangspunt voor een groot aantal Europese bestemmingen. Er zijn meerdere ferry havens langs de 1000 kilometer lange kustlijn, waardoor het nog makkelijker om over te varen naar populaire vakantiebestemmingen zoals het vasteland van Frankrijk, Italië en Sardinië.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.