Bintan Island

Hoe u overtochten vanuit Bintan Island naar Singapore kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Bintan Island en Singapore, met een gecombineerde 29 afvaarten per week. Bintan Resort Ferries biedt 1 Route, Bandar Bentan Telani naar Tanah Merah die 1 keer per week gaat. Majestic Fast Ferry biedt 1 Route, Tanjung Pinang naar Tanah Merah die 4 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Bintan Island naar Singapore.

Bintan Island Singapore Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Bintan Island naar Singapore

Over Bintan Island:

Bintan Island is onderdeel van de Riau archipel in Indonesië, gelegen ten zuidoosten van Singapore.

Met prachtige stranden en prachtige tuinen luxe resorts, Bintan is een van de meer upmarket vakantie-eilanden van Indonesië en wordt in het algemeen beschouwd als de meest populaire toeristische bestemming van het land, na Bali.

Het merendeel van de hotels zijn te vinden in de regio Lagoi naar het noorden, waar ook twee van de havens van het eiland liggen. Tanjung Pinang ligt aan de zuidwestkust en, net als alle havens op Bintan, biedt tal van dagelijkse overtochten naar Singapore.

Bij sommige overtochten duurt de reis iets minder dan een uur, het is nooit zo eenvoudig geweest om over de Straat van Singapore te reizen naar een van de meest populaire landen van Zuidoost-Azië.

Over Singapore:

Singapore, in Zuidoost-Azië, is een stadstaat gelegen op het zuidelijkste punt van het Maleisisch schiereiland.

Met een landoppervlak van ongeveer 710 vierkante kilometer is Singapore het kleinste land in de regio en een van de kleinste landen ter wereld. Hoewel het een klein land is is Singapore vanwege haar vrijhandel en efficiënte arbeidskracht een sterke aanwezigheid op de wereldmarkt.

Singapore is een bruisende wereldstad met veel hoogbouw, tuinarchitectuur en geschiedenisrijke stadsdistricten. Met een harmonieuze mix van cultuur, cuisine, kunst en architectuur is Singapore rijk aan contrast en kleur. In werkelijkheid zult u merken dat Singapore aspecten van zowel het Oosten als Westen op vele interessante manieren verpersoonlijkt.