Boek uw overtocht naar Funchal

De veerhaven van Funchal in Madeira Eilanden verbindt u met Porto Santo in Het Eiland Porto Santo met een keuze uit 8 ferry overtochten per week. De duur van de Funchal naar Porto Santo overtocht uit 2 uur 30 minuten en het kruispunt wordt bediend door Porto Santo Line.

Funchal Havenkaart

Klik voor Kaart

Funchal Veerdiensten

 • Porto Santo Line
  • 8 afvaarten / week 2 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Funchal Gids

Funchal is de grootste stad en tevens de hoofdstad van autonome regio van Portugal Madeira. De naam Funchal werd toegepast door de eerste kolonisten die op de oevers arriveerden, vanwege de overvloed van wilde venkel waar zoals de traditie gaat, de primitieve burg gebouwd werd. Afkomstig van Portugese woord "Funcho" (venkel) en het achtervoegsel "-al", duid aan "een plantage van venkel". Toeristen worden naar Funchal aangetrokken door talrijke activiteiten, zoals duiken in het kristalheldere water, surfen op de golven, boottochten, zwemmen met dolfijnen, dag lang excursies nemen langs de kust door de eucalyptus geurende berg bossen, paragliding aan de kust, genieten van spectaculaire golf op de beroemde cursussen of gewoon genieten van een hapje in de vele cafes en buitentuin locaties.

Hoe kom je in Funchal Veerboot Haven

 • Funchal Haven Adres

  Rua Da Praia 6, 9000-643 Funchal

 • Funchal Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Funchal vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Funchal Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!