Funchal naar Porto Santo Veerboot

De Funchal Porto Santo veerdienst verbindt Madeira Eilanden met Het Eiland Porto Santo. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Porto Santo Line. De veerdienst gaat maximaal 13 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten.

Funchal Porto Santo vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Funchal - Porto Santo Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Funchal Porto Santo tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Funchal Porto Santo boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Funchal Gids

Funchal is de grootste stad en tevens de hoofdstad van autonome regio van Portugal Madeira. De naam Funchal werd toegepast door de eerste kolonisten die op de oevers arriveerden, vanwege de overvloed van wilde venkel waar zoals de traditie gaat, de primitieve burg gebouwd werd. Afkomstig van Portugese woord "Funcho" (venkel) en het achtervoegsel "-al", duid aan "een plantage van venkel". Toeristen worden naar Funchal aangetrokken door talrijke activiteiten, zoals duiken in het kristalheldere water, surfen op de golven, boottochten, zwemmen met dolfijnen, dag lang excursies nemen langs de kust door de eucalyptus geurende berg bossen, paragliding aan de kust, genieten van spectaculaire golf op de beroemde cursussen of gewoon genieten van een hapje in de vele cafes en buitentuin locaties.