COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Marseille - Annaba is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Frankrijk naar Algerije pagina.

Marseille - Annaba Veerbootmaatschappij

Marseille naar Annaba Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Marseille Annaba ferry ticket van Frankrijk naar Algerije met [--Website--] en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Marseille naar Annaba boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Marseille Annaba veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Marseille Annaba Zoek en boek en klik op de knop zoek.

Marseille Gids

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk en is gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van het land. De haven van de stad is ook de grootste commerciële haven van Frankrijk. De belangrijkste verkeersader van de stad strekt zich uit naar het oosten van de Oude Haven (Vieux Port) naar de Réformés kwartaal. Twee grote forten flankeren de ingang van de oude haven-Fort Saint-Nicolas aan de zuidzijde en het Fort Saint-Jean in het noorden. Verder uit in de baai van Marseille is de Frioul-archipel, liggen vier eilanden, waarvan één de locatie van Château d'If is, beroemd gemaakt door de Dumas roman De graaf van Monte Cristo. Het centrum van Marseille heeft een aantal autovrije zones, met name rue St Ferréol, Cours Julien nabij het Conservatorium, de Cours Honoré-d'Estienne-d'Orves uit de oude haven en het gebied rond het Hôtel de Ville.

Vier veerbootmaatschappijen bieden veerdiensten van Marseille naar Corsica, Sardinië, Algerije en Tunesië. Er zijn vier verschillende terminals, allemaal gelegen in de "gares maritimes sud" (zuidelijke terminals) district. Nationale Terminals een en twee zijn voor passagiers van en naar Corsica en Sardinië, terwijl International Terminals drie en vier zijn voor passagiers van en naar Algerije en Tunesië.


Annaba Gids

Annaba, genaamd Hippo Regius in de tijd van de Romeinen, is de op drie na grootste stad van Algerije. De stad bevindt zich in de gelijknamige provincie Annaba in het noordoosten van Algerije, vlakbij de rivier de Seybouse en de grens van Tunesië.

Annaba is aanzienlijk gegroeid en is nu een toonaangevend industrieel centrum in het oosten van Algerije. In vergelijking tot andere Algerijnse kuststeden zoals Oran en hoofdstad Algiers heeft Annaba een groter bevolkingsdichtheid. Op economisch gebied is Annaba het centrum voor een verscheidenheid aan dynamische activiteiten zoals industrie, transport, financiën en toerisme. Vanuit de haven vertrekt het overgrote deel van de nationale mineralenexport.

Annaba is een kuststad met prachtige stranden, bergen hoger dan 1000 meter, heuvelachtige omgeving en mooie wandelroutes die u door de rijke geschiedenis en cultuur leiden. Daarom is het een belangrijk toeristisch centrum en één van de grootste attracties in het westen van de Middellandse Zee. In de zomer zorgen de stranden van Annaba voor een groot deel van de werkgelegenheid.