grandi_navi_veloci_excelsior

Excelsior

Verzorgd door Grandi Navi Veloci op de route Genua Palermo & Palermo Tunis

Excelsior werd voor het eerst gelanceerd in 1999 als zusterschip van de Excellent die een jaar eerder werd in opdracht gezet. De Excelsior heeft een grote passagierscapaciteit van 2253 en kan meer dan 700 voertuigen vervoeren. Ze is prachtig ingericht en aan boord vindt u tal van faciliteiten, zoals een à la carte restaurant, een speelkamer, speeltuin, winkelcentrum en nog veel meer.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn een aantal hutten becshikbaar, alle 387 met een eigen badkamer en airconditioning. De hutten bevinden zich op het bovendek en komen in een keuze van binnen en buitenhutten (met zeezicht).

Shoppen aan boord

Het winkelcentrum biedt passagiers de mogelijkheid om geschenken te kopen met enkele geweldige koopjes op artikelen zoals parfum, aftershave, alcohol en andere geselecteerde items.

Toegankelijkheid

Het schip is rolstoelvriendelijk, met vier gehandicapte hutten te boeken.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Excelsior gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Excelsior Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip