Vergelijk overtochten van Tenerife naar El Hierro
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Tenerife

Tenerife is het grootste en is 43% van de totale bevolking het dichtstbevolkte eiland van de Canarische Eilanden. Het is tevens het dichtstbevolkte eiland van Spanje.

Het is ook het meest bezochte eiland van de eilandengroep. Jaarlijks komen meer dan tien miljoen toeristen het aangename weer, mooie kustlijnen, spectaculaire stranden, groene bossen, bergen, vulkanen, twee werelderfgoed locaties, één nationaal park en 42 beschermde natuurgebieden opzoeken.

Over El Hierro

El Hierro is het westelijkste en meest afgelegen eiland van de Canarische Eilanden gelegen in het midden van de Atlantische Oceaan en heeft een bar vulkanisch landschap en een rotsachtige kustlijn. El Hierro werd vroeger als het einde van de wereld beschouwd, totdat Columbus in 1492 de oceaan overstak.

Met minder dan 2000 inwoners in de grootste stad is het afgelegen eiland een perfecte bestemming om aan een druk stadsleven te ontsnappen.

Veerboten van Tenerife naar El Hierro

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.