Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Lanzarote kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Spanje en Lanzarote, met een gecombineerde 2 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Cadiz naar Arrecife die 1 keer per week gaat. FRS VI biedt 1 Route, Huelva naar Arrecife die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Spanje naar Lanzarote.

Spanje Lanzarote Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar Lanzarote

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over Lanzarote:

Lanzarote zowel het noordelijkste als oostelijkste én op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden, gelegen in de Atalantische Oceaan.

Door de vulkaanuitbarstingen in de 18e en 19e eeuw heeft het eiland een spectaculair uiterlijk. De witte zandstranden en heldere wateren staan in mooi contrast met het prachtige vulkaanlandschap. Het Nationale Park, dat in de omgeving van de uitbarstingen ligt, is nu één van de grootste attracties van het eiland.