Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar La Palma kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Spanje en La Palma, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Trasmediterranea. De Cadiz naar Santa Cruz de La Palma ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 53 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Spanje La Palma overtocht tussen Cadiz and Santa Cruz de La Palma.

Spanje La Palma Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar La Palma

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over La Palma:

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden. Het wordt ook wel 'La Isla Bonita' genoemd, wat 'Het Mooie Eiland' betekend.

Er zijn een aantal leuke stadjes op La Palma, maar de hoofdattracties zijn toch wel het platteland en spectaculaire vulkanische landschap. In de hoofdstad van het eiland bevinden zich een aantal goed behouden oude gebouwen en keienstraatjes. Hier liggen de belangrijkste haven en internationale luchthaven.