Spanje

Hoe u overtochten vanuit Spanje naar Gran Canaria kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Spanje en Gran Canaria, met een gecombineerde 4 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Cadiz naar Las Palmas die 1 keer per week gaat. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Huelva naar Las Palmas die 2 keer wekelijks gaat. FRS VI biedt 1 Route, Huelva naar Las Palmas die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Spanje naar Gran Canaria.

Spanje Gran Canaria Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Spanje naar Gran Canaria

Over Spanje:

Spanje is een land op het Iberisch Schiereiland en wordt in het zuiden en oosten begrenst door de Middellandse Zee.

Dankzij het geweldige weer, de geografische ligging, mooie kustlijn en het gevarieerde landschap is Spanje één van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld.

In hoofdstad Madrid lopen alle bochtige straatjes richting het centrum van de stad. Terwijl de favoriete toeristenbestemming Barcelona bekend staat om de geweldige kunst van Gaudí.

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een cirkelvormig eiland en het grootste van de Canarische Eilanden, gelegen ten zuidoosten van Tenerife en ten westen van Fuerteventura.

Gran Canaria is een divers eiland met een verscheidenheid aan natuur. Het is zonniger in het zuiden, waar de meeste toeristen zijn, koeler in het noorden, bezaait met stranden in het oosten en rotsen en bergen in het westen. Dit in combinatie met, naar men zegt, het beste klimaat ter wereld maakt Gran Canaria de perfecte plek om te ontspannen.