Skopelos Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Skopelos Eilanden naar Sporadische eilanden kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Skopelos Eilanden naar Sporadische eilanden. De havens van 2 havens in Skopelos Eilanden worden per boot verbonden met 2 havens in Sporadische eilanden.

Er zijn een gecombineerd 15 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder SeaJets, Hellenic Seaways, Anes Ferries & Aegean Flying Dolphins, met de kortste vaartijd van ongeveer 15 minuten (Chora (Skopelos) naar Alonissos).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Skopelos Eilanden and Sporadische eilanden een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Skopelos Eilanden Sporadische eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Skopelos Eilanden naar Sporadische eilanden

Over Skopelos Eilanden:

Skopelos is een eiland dat onderdeel uitmaakt van de eilandengroep de Noordelijke Sporaden, gelegen in het westen van de Egeïsche Zee.

Het eiland heeft een kustlijn van 68 kilometer, maar vanwege het bergachtige terrein is het grootste gedeelte van de kust onbereikbaar. Dit draagt echter alleen maar bij aan de aantrekkingskracht van het eiland, de stranden die wel bereikbaar zijn, de dennenbossen die zich van kust tot kust uitstrekken en de turquoise blauwe zee.

Over Sporadische eilanden:

De Sporaden is een groep van 24 eilanden gelegen aan de oostkust van het Griekse vasteland, in het noorden van de Egeïsche Zee.

De smaragd van de Egeïsche Zee; De Sporaden zijn vol met weelderige vegetatie en groen-blauwe wateren waarvan men zegt dat het het zuiverste van de Egeïsche Zee is.

Of het nu om de prachtige dorpjes met weelderig groen en traditionele architectuur gaat of de ontspannen sfeer op de zand- en kiezelstranden, de Sporaden zijn een perfect bestemming voor wie in een paradijs wil eiland-hoppen.