Vergelijk overtochten van Skopelos Eilanden naar Sporadische eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Skopelos Eilanden

Skopelos is een eiland dat onderdeel uitmaakt van de eilandengroep de Noordelijke Sporaden, gelegen in het westen van de Egeïsche Zee.

Het eiland heeft een kustlijn van 68 kilometer, maar vanwege het bergachtige terrein is het grootste gedeelte van de kust onbereikbaar. Dit draagt echter alleen maar bij aan de aantrekkingskracht van het eiland, de stranden die wel bereikbaar zijn, de dennenbossen die zich van kust tot kust uitstrekken en de turquoise blauwe zee.

Over Sporadische eilanden

De Sporaden is een groep van 24 eilanden gelegen aan de oostkust van het Griekse vasteland, in het noorden van de Egeïsche Zee.

De smaragd van de Egeïsche Zee; De Sporaden zijn vol met weelderige vegetatie en groen-blauwe wateren waarvan men zegt dat het het zuiverste van de Egeïsche Zee is.

Of het nu om de prachtige dorpjes met weelderig groen en traditionele architectuur gaat of de ontspannen sfeer op de zand- en kiezelstranden, de Sporaden zijn een perfect bestemming voor wie in een paradijs wil eiland-hoppen.

Veerboten van Skopelos Eilanden naar Sporadische eilanden

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.