Skopelos Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Skopelos Eilanden naar Griekenland kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Skopelos Eilanden naar Griekenland. Er zijn 3 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 11 Veerboot Routes die Chora (Skopelos) naar Alonissos, Glossa (Skopelos) naar Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi, Chora (Skopelos) naar Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi, Glossa (Skopelos) naar Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi, Chora (Skopelos) naar Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi, Glossa (Skopelos) naar Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi, Chora (Skopelos) naar Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi, Glossa (Skopelos) naar Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi, Chora (Skopelos) naar Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi, Glossa (Skopelos) naar Skiathos, Chora (Skopelos), Volos, Alonissos, Agios Konstantinos & Mantoudi & Chora (Skopelos) naar Alonissos, Glossa (Skopelos), Volos, Skiathos & Mantoudi verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Skopelos Eilanden en Griekenland is Glossa (Skopelos) naar Skiathos, met een vaartijd van ongeveer 15 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Skopelos Eilanden Griekenland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Skopelos Eilanden naar Griekenland

Over Skopelos Eilanden:

Skopelos is een eiland dat onderdeel uitmaakt van de eilandengroep de Noordelijke Sporaden, gelegen in het westen van de Egeïsche Zee.

Het eiland heeft een kustlijn van 68 kilometer, maar vanwege het bergachtige terrein is het grootste gedeelte van de kust onbereikbaar. Dit draagt echter alleen maar bij aan de aantrekkingskracht van het eiland, de stranden die wel bereikbaar zijn, de dennenbossen die zich van kust tot kust uitstrekken en de turquoise blauwe zee.

Over Griekenland:

Griekenland is een van de meest bezocht landen ter wereld. Met de Egeïsche Zee in het oosten, de Ionische Zee in het westen, de Middellandse Zee in het zuiden, plus een enorm aantal eilanden heeft Griekenland meer dan 16.000 kilometer kustlijn en staat daarmee wereldwijd op de 11e plek.

Griekenland is een land met een enorme diversiteit; Van het bergachtige vasteland tot de adembenemende eilanden met witte huizen en blauwe kerken. Aan velen Griekse stranden is de Blauwe Vlag toegekend en de rijke geschiedenis heeft in totaal 18 UNESCO werelderfgoed sites nagelaten.