Schotland

Hoe u overtochten vanuit Schotland naar Shetland Eilanden kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Schotland en Shetland Eilanden, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Northlink Ferries. De Aberdeen naar Lerwick ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 12 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Schotland Shetland Eilanden overtocht tussen Aberdeen and Lerwick.

Schotland Shetland Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Schotland naar Shetland Eilanden

Over Schotland:

Schotland is het noordelijkste land van het Verenigd Koninkrijk en grenst in het zuiden aan Engeland.

Schotland is een prachtig land en staat bekend om haar dramatische vergezichten op bergen en ruige kustlijnen, met als hoogtepunt de natuurlijke panorama's van de Hooglanden.

Het Schotse klimaat is erg wisselvallig, maar ondanks dat het niet altijd zonnig is trekt het natuurlijke landschap een groot aantal toeristen aan.

Over Shetland Eilanden:

De Shetlandeilanden zijn een archipel in Schotland, gelegen ongeveer 160 kilometer ten noorden van het Schotse vasteland. De eilanden groep bestaat uit meer dan honderd eilanden, waarvan er vijftien bewoond zijn.

De Shetlandeilanden zijn een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. Het ligt in een natuurlijke wereld waar wild ook echt in het wild leeft waardoor het mogelijk is om otters en zeehonden te zien spelen met in de achtergrond de geluiden van de zeevogels op de klippen. Tevens heeft het vanwege een 6000 jaar oude geschiedenis en waarlijk unieke cultuur.