Schotland

Hoe u overtochten vanuit Schotland naar Noord Ierland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Schotland en Noord Ierland, met een gecombineerde 77 afvaarten per week. P&O Irish Sea biedt 1 Route, Cairnryan naar Larne die 6 keer dagelijks gaat. Stena Line biedt 1 Route, Cairnryan naar Belfast die 5 keer dagelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Schotland naar Noord Ierland.

Schotland Noord Ierland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Schotland naar Noord Ierland

Over Schotland:

Schotland is het noordelijkste land van het Verenigd Koninkrijk en grenst in het zuiden aan Engeland.

Schotland is een prachtig land en staat bekend om haar dramatische vergezichten op bergen en ruige kustlijnen, met als hoogtepunt de natuurlijke panorama's van de Hooglanden.

Het Schotse klimaat is erg wisselvallig, maar ondanks dat het niet altijd zonnig is trekt het natuurlijke landschap een groot aantal toeristen aan.

Over Noord Ierland:

Noord Ierland is een van de vier gebieden van het Verenigd Koninkrijk. Het ligt op het Ierse eiland en grenst in het zuiden en westen aan de Republiek Ierland.

Of het nu de welvarende en bruisende stad Belfast en het verhaal van de Titanic is, de betoverende Giant's Causeway rotsformatie of de rijke cultuur en architectuur van de oude stad Derry is, Noord-Ierland heeft voor elk wat wils.