Sardinië

Hoe u overtochten vanuit Sardinië naar Frankrijk kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Sardinië en Frankrijk, met een gecombineerde 7 afvaarten per week. Corsica Ferries biedt 3 routes, Porto Torres naar Toulon gaat 4 keer per week, Golfo Aranci naar Nice ongeveer 1 keer per week & Golfo Aranci naar Toulon ongeveer 2 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Sardinië naar Frankrijk.

Sardinië Frankrijk Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Sardinië naar Frankrijk

Over Sardinië:

Sardinië is een autonome regio van Italië en, na Sicilië, het grootste eiland in de Middellandse Zee.

Sardinië is een eiland van typisch Mediterraanse schoonheid. De witte stranden, ruige binnenland, oude dorpjes en ingewikkelde geschiedenis trekken grote aantallen toeristen naar het eiland, met name tijdens de zomermaanden. Het voorjaar is ideaal voor reizigers die iets meer privacy wensen. Er zijn dan minder toeristen terwijl het weer aangenaam warm is en de kleurrijke natuur in volle bloei staat.

Over Frankrijk:

Frankrijk is al 20 jaar een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en is geografisch een van de meest diverse landen van Europa.

In Frankrijk gaat het niet allen om de Eiffeltoren en de glimlach van Mona Lisa; Zelfs de prachtige dorpjes, beeldschone weilanden met lavendel en wijngaarden zijn nog maar het topje van de ijsberg wat attracties betreft. Dit is een land dat altijd iets nieuws te bieden heeft.