Pianosa Eiland

Hoe u overtochten vanuit Pianosa Eiland naar Elba kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Pianosa Eiland en Elba, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Toremar. De Pianosa naar Rio Marina ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 50 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Pianosa Eiland Elba overtocht tussen Pianosa and Rio Marina.

Pianosa Eiland Elba Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Pianosa Eiland naar Elba

Over Pianosa Eiland:

Pianosa is het op vier na grootste eiland van de Toscaanse Archipel.

Het is een waar onaangetast paradijs met heldere wateren en verborgen baaien. Met maar 2 schepen die toeristen naar het eiland brengen, één vanuit Piombino en de ander vanaf Elba, kunnen er maximaal maar 400 bezoekers per dag aankomen. Elk bezoek moet door officiële gidsen georganiseerd worden en bezoekers mogen er niet overnachten.

Over Elba:

Elba is het grootste eiland van de Toscaanse archipel en is na Sicilië en Sardinië het grootste eiland van Italië. Dit Mediterraans eiland hoort bij Italië en ligt op maar 10 km afstand van de westkust van het Italiaanse vasteland.

Het eiland heeft een buitengewoon mild klimaat en 147 kilometer kustlijn. De ongerepte natuur, majestueuze landschap, prachtige kustlijn en groene bossen en bergen maken Elba toto een populaire vakantiebestemming.