Orkney Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Orkney Eilanden naar Shetland Eilanden kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Orkney Eilanden en Shetland Eilanden, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Northlink Ferries. De Kirkwall naar Lerwick ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 7 uur 45 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Orkney Eilanden Shetland Eilanden overtocht tussen Kirkwall and Lerwick.

Orkney Eilanden Shetland Eilanden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Orkney Eilanden naar Shetland Eilanden

Over Orkney Eilanden:

De Orkney Eilanden vormen een archipel van ongeveer 70 eilanden die zo'n 16 kilometer ten noorden van de Schotse kust liggen.

Het grootste eiland wordt het "vasteland" genoemd en herbergt het merendeel van de bevolking en vele kunst en ambachtelijke attracties.

De combinatie van prachtige stranden, erfgoed, cultuur en flora & fauna zorgen voor een aparte en magische ervaring.

Over Shetland Eilanden:

De Shetlandeilanden zijn een archipel in Schotland, gelegen ongeveer 160 kilometer ten noorden van het Schotse vasteland. De eilanden groep bestaat uit meer dan honderd eilanden, waarvan er vijftien bewoond zijn.

De Shetlandeilanden zijn een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. Het ligt in een natuurlijke wereld waar wild ook echt in het wild leeft waardoor het mogelijk is om otters en zeehonden te zien spelen met in de achtergrond de geluiden van de zeevogels op de klippen. Tevens heeft het vanwege een 6000 jaar oude geschiedenis en waarlijk unieke cultuur.