Orkney Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Orkney Eilanden naar Schotland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Orkney Eilanden en Schotland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Pentland Ferries. De St Margaret's Hope naar Gills Bay ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Orkney Eilanden Schotland overtocht tussen St Margaret's Hope and Gills Bay.

Orkney Eilanden Schotland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Orkney Eilanden naar Schotland

Over Orkney Eilanden:

De Orkney Eilanden vormen een archipel van ongeveer 70 eilanden die zo'n 16 kilometer ten noorden van de Schotse kust liggen.

Het grootste eiland wordt het "vasteland" genoemd en herbergt het merendeel van de bevolking en vele kunst en ambachtelijke attracties.

De combinatie van prachtige stranden, erfgoed, cultuur en flora & fauna zorgen voor een aparte en magische ervaring.

Over Schotland:

Schotland is het noordelijkste van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het land is omgeven door de Noord-Atlantische Oceaan in het westen en noorden, de Noordzee in het oosten en Engeland in het zuiden.

Schotland is een levendig en vriendelijk land met een rijke geschiedenis en een erfgoed dat duizenden jaren teruggaat. Mensen komen niet alleen hierheen voor de magnifieke bergen en valleien, glooiende heuvels, groene bossen en ruige kustlijn, maar ook voor de belevenissen die Schotland te bieden heeft. Of het nu een rondje golf is op de plek waar het uitgevonden werd, of een proefsessie bij één van de vele whiskey distilleerderijen, Schotland heeft voor ieder wat wils.