Orkney Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Orkney Eilanden naar Schotland kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Orkney Eilanden en Schotland, met een gecombineerde 38 afvaarten per week. Northlink Ferries biedt 2 routes, Kirkwall naar Aberdeen gaat 3 keer per week & Stromness naar Scrabster ongeveer 3 keer dagelijks. Pentland Ferries biedt 1 Route, St Margaret's Hope naar Gills Bay die 14 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Orkney Eilanden naar Schotland.

Orkney Eilanden Schotland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Orkney Eilanden naar Schotland

Over Orkney Eilanden:

De Orkney Eilanden vormen een archipel van ongeveer 70 eilanden die zo'n 16 kilometer ten noorden van de Schotse kust liggen.

Het grootste eiland wordt het "vasteland" genoemd en herbergt het merendeel van de bevolking en vele kunst en ambachtelijke attracties.

De combinatie van prachtige stranden, erfgoed, cultuur en flora & fauna zorgen voor een aparte en magische ervaring.

Over Schotland:

Schotland is het noordelijkste van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het land is omgeven door de Noord-Atlantische Oceaan in het westen en noorden, de Noordzee in het oosten en Engeland in het zuiden.

Schotland is een levendig en vriendelijk land met een rijke geschiedenis en een erfgoed dat duizenden jaren teruggaat. Mensen komen niet alleen hierheen voor de magnifieke bergen en valleien, glooiende heuvels, groene bossen en ruige kustlijn, maar ook voor de belevenissen die Schotland te bieden heeft. Of het nu een rondje golf is op de plek waar het uitgevonden werd, of een proefsessie bij één van de vele whiskey distilleerderijen, Schotland heeft voor ieder wat wils.