Noorwegen

Hoe u overtochten vanuit Noorwegen naar Duitsland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Noorwegen en Duitsland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Color Line. De Oslo naar Kiel ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 20 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Noorwegen Duitsland overtocht tussen Oslo and Kiel.

Noorwegen Duitsland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Noorwegen naar Duitsland

Over Noorwegen:

Noorwegen is het westelijkste van de drie Scandinavische landen. Het is tevens het Noordelijkste en zelfs Oostelijkste.

Noorwegen staat bekend om de diepe fjorden langs de Westkust die van de Noordzee tot in de Noordelijke IJszee strekt. De bergen die honderden meters uit de zee omhoog rijzen, de middernachtzon in de zomer en het noorderlicht zijn allemaal onderdeel van de verbluffende natuurlijke attracties in Noorwegen.

Over Duitsland:

Duitsland is een groot en divers land in West-Europa. Een historie van tweeduizend jaar hebben aanzienlijk erfgoed achtergelaten. Van architectonische monumenten, historische stadjes en industriegebieden tot kenmerkende landschappen. Duitsland heeft maar liefst 38 UNESCO sites.

Duitsland is het op 6 na meest bezochte land ter wereld. Bovendien gaat naast alle buitenlandse toeristen meer dan 30% van de Duitsers op vakantie in eigen land.