Menorca

Hoe u overtochten vanuit Menorca naar Spanje kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Menorca naar Spanje. De havens van 2 havens in Menorca worden per boot verbonden met 2 havens in Spanje.

Er zijn een gecombineerd 61 wekelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Corsica Ferries, Balearia & Trasmediterranea, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten (Ciutadella naar Alcudia).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Menorca and Spanje een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Menorca Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Over Menorca:

Minorca is het op een na grootste eiland van de eilandengroep de Balearen, gelegen in de Middellandse Zee, ten oosten van Majorca. De naam (wat "kleiner eiland" betekent) komt voort uit het feit dat het eiland kleiner is dan het nabijgelegen eiland Majorca.

Minorca is het minst onder de voet gelopen en meest sereen van de Balearen. Ondanks dat het veel kleiner is dan de andere Spaanse eilanden heeft Minorca evenveel stranden als Majorca en Ibiza samen, waardoor het een begeerlijke bestemming is.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.