Mallorca

Hoe u overtochten vanuit Mallorca naar Spanje kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Mallorca naar Spanje. De havens van 2 havens in Mallorca worden per boot verbonden met 3 havens in Spanje.

Er zijn een gecombineerd 20 dagelijkse overtochten en een selectie van 9 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Corsica Ferries, Balearia & Trasmediterranea, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 15 minuten (Alcudia naar Ciutadella).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Mallorca and Spanje een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Mallorca Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Mallorca naar Spanje

Over Mallorca:

Majorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee. De hoofdstad is Palma de Mallorca, dat tevens de hoofdstad van de Balearen is.

Majorca staat bekend om de zonnige stranden, verbluffende landschappen, prachtige bergen en betaalbare mediterrane keuken. Jaarlijks bezoeken ongeveer 10 miljoen toeristen de 550 kilometer kustlijn.

Een reeks attracties met voor elk wat wils maken Majorca tot een bestemming voor een ieder.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.