Mallorca

Hoe u overtochten vanuit Mallorca naar Menorca kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Mallorca en Menorca, met een gecombineerde 40 afvaarten per week. Corsica Ferries biedt 2 routes, Alcudia naar Ciutadella gaat 2 keer per week & Alcudia naar Mahon ongeveer 2 keer wekelijks. Balearia biedt 1 Route, Alcudia naar Ciutadella die 5 keer dagelijks gaat. Trasmediterranea biedt 1 Route, Palma naar Mahon die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Mallorca naar Menorca.

Mallorca Menorca Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Mallorca naar Menorca

Over Mallorca:

Majorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee. De hoofdstad is Palma de Mallorca, dat tevens de hoofdstad van de Balearen is.

Majorca staat bekend om de zonnige stranden, verbluffende landschappen, prachtige bergen en betaalbare mediterrane keuken. Jaarlijks bezoeken ongeveer 10 miljoen toeristen de 550 kilometer kustlijn.

Een reeks attracties met voor elk wat wils maken Majorca tot een bestemming voor een ieder.

Over Menorca:

Menorca is een eiland in de Middellandse Zee ten oosten van Majorca. Het is na Majorca het grootste eiland van de Balearen.

Menorca is een relatief rustig eiland, ver weg van het bruisende nachtleven van Ibiza en Majorca, en is daarom een ideale bestemming voor een familievakantie. De stranden langs de prachtige kust zijn doorgaans niet te druk, met uitzondering van de eerste paar weken in Augustus, en meestal zal het dan ook geen probleem zijn om een rustig plekje voor uzelf te vinden.