Mallorca

Hoe u overtochten vanuit Mallorca naar Ibiza kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Mallorca en Ibiza, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Balearia & Trasmediterranea. De Palma naar Ibiza ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Mallorca Ibiza overtocht tussen Palma and Ibiza.

Mallorca Ibiza Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Mallorca naar Ibiza

Over Mallorca:

Majorca is het grootste eiland van de Balearen, een eilandengroep in de Middellandse Zee. De hoofdstad is Palma de Mallorca, dat tevens de hoofdstad van de Balearen is.

Majorca staat bekend om de zonnige stranden, verbluffende landschappen, prachtige bergen en betaalbare mediterrane keuken. Jaarlijks bezoeken ongeveer 10 miljoen toeristen de 550 kilometer kustlijn.

Een reeks attracties met voor elk wat wils maken Majorca tot een bestemming voor een ieder.

Over Ibiza:

Ibiza is het op twee na grootste eiland van de Balearen, gelegen bij de oostkust van Spanje in de Middellandse Zee.

De beroemde nachtclubs en elektronische dansmuziek lokken een groot aantal toeristen naar Ibiza Stad. De overheid is echter bezig om het meer familie vriendelijk te maken om zo meer bezoekers naar de Werelderfgoed sites, prachtige stranden en traditionele cultuur te trekken.