Litouwen

Hoe u overtochten vanuit Litouwen naar Duitsland kunt boeken

Er zijn 3 veerboot routes tussen Litouwen en Duitsland, met een gecombineerde 9 afvaarten per week. TT Line biedt 2 routes, Klaipeda naar Travemunde gaat 1 keer per week & Klaipeda naar Rostock ongeveer 1 keer per week. DFDS Seaways biedt 1 Route, Klaipeda naar Kiel die 7 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Litouwen naar Duitsland.

Litouwen Duitsland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Litouwen naar Duitsland

Over Litouwen:

De Republiek Litouwen is de grootste van de drie Baltische staten en ligt aan de zuid-oostelijke kust van de Baltische Zee, ten oosten van Zweden en Denemarken.

Als de meest zuidelijke van de Baltische staten verschild Litouwen vanwege haar geschiedenis van de anderen. Hoofdstad Vilnius is de grootste en oudste stad van het land en heeft een schitterende architectuur. De bossen en dorpjes zijn ook een bezoek waard.

Over Duitsland:

Duitsland is een groot en divers land in West-Europa. Een historie van tweeduizend jaar hebben aanzienlijk erfgoed achtergelaten. Van architectonische monumenten, historische stadjes en industriegebieden tot kenmerkende landschappen. Duitsland heeft maar liefst 38 UNESCO sites.

Duitsland is het op 6 na meest bezochte land ter wereld. Bovendien gaat naast alle buitenlandse toeristen meer dan 30% van de Duitsers op vakantie in eigen land.