Letland

Hoe u overtochten vanuit Letland naar Duitsland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Letland en Duitsland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Stena Line. De Liepaja naar Travemunde ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 25 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Letland Duitsland overtocht tussen Liepaja and Travemunde.

Letland Duitsland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Letland naar Duitsland

Over Letland:

De Republiek Letland is een land in Noord-Europa en een van de Baltische landen aan de Baltische Zee. Het land wordt begrensd door Estland, Litouwen, Wit-Rusland en Rusland.

De 500km lange, onaangetaste kustlijn met witte zandstranden en bossen die bijna het halve land bedekken maken Letland tot een geweldige vakantiebestemming. Riga, de hoofdstad en bekendste reisbestemming, staat op de lijst van Werelderfgoederen.

Over Duitsland:

Duitsland is een groot en divers land in West-Europa. Een historie van tweeduizend jaar hebben aanzienlijk erfgoed achtergelaten. Van architectonische monumenten, historische stadjes en industriegebieden tot kenmerkende landschappen. Duitsland heeft maar liefst 38 UNESCO sites.

Duitsland is het op 6 na meest bezochte land ter wereld. Bovendien gaat naast alle buitenlandse toeristen meer dan 30% van de Duitsers op vakantie in eigen land.