Lesbos

Hoe u overtochten vanuit Lesbos naar Griekenland kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Lesbos naar Griekenland. Er zijn 1 Veerbootmaatschappij met een gecombineerd aanbod van 14 Veerboot Routes die Mytilene naar Chios verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Lesbos en Griekenland is Mytilene naar Chios, met een vaartijd van ongeveer 2 uur 50 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Lesbos Griekenland Kaart

Klik voor Kaart

Over Lesbos:

Lesbos is het op twee na grootste Griekse eiland, gelegen in het noord-oosten en een van de zonnigste eilanden van de Egeïsche Zee.

Lesbos is een divers en compact eiland met een overvloedige natuur, onaangetaste stranden, versteende bossen en archeologische monumenten, maar het beste aan Lesbos dat het niet zo overspoeld wordt door toeristen als sommige van de andere Griekse eilanden.

Over Griekenland:

Griekenland is een van de meest bezocht landen ter wereld. Met de Egeïsche Zee in het oosten, de Ionische Zee in het westen, de Middellandse Zee in het zuiden, plus een enorm aantal eilanden heeft Griekenland meer dan 16.000 kilometer kustlijn en staat daarmee wereldwijd op de 11e plek.

Griekenland is een land met een enorme diversiteit; Van het bergachtige vasteland tot de adembenemende eilanden met witte huizen en blauwe kerken. Aan velen Griekse stranden is de Blauwe Vlag toegekend en de rijke geschiedenis heeft in totaal 18 UNESCO werelderfgoed sites nagelaten.