La Palma

Hoe u overtochten vanuit La Palma naar Gran Canaria kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen La Palma en Gran Canaria, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Naviera Armas. De Santa Cruz de La Palma naar Las Palmas ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 7 uur 40 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze La Palma Gran Canaria overtocht tussen Santa Cruz de La Palma and Las Palmas.

La Palma Gran Canaria Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van La Palma naar Gran Canaria

Over La Palma:

La Palma, de parel van de Canarische Eilanden, is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de groep. Net als de andere Canarische Eilanden is La Palma een vulkanisch eiland en heeft het het actiefste vulkanisme.

La Palma eigent zich extreem goed voor wandelvakanties. De honderden kilometers aan voetpaden leiden u langs bergen en vulkanen, stranden en regenwouden, kleine dorpjes en adembenemende panorama's.

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een cirkelvormig eiland en het grootste van de Canarische Eilanden, gelegen ten zuidoosten van Tenerife en ten westen van Fuerteventura.

Gran Canaria is een divers eiland met een verscheidenheid aan natuur. Het is zonniger in het zuiden, waar de meeste toeristen zijn, koeler in het noorden, bezaait met stranden in het oosten en rotsen en bergen in het westen. Dit in combinatie met, naar men zegt, het beste klimaat ter wereld maakt Gran Canaria de perfecte plek om te ontspannen.