La Gomera

Hoe u overtochten vanuit La Gomera naar La Palma kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen La Gomera en La Palma, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Fred Olsen Express & Naviera Armas. De San Sebastian de la Gomera naar Santa Cruz de La Palma ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze La Gomera La Palma overtocht tussen San Sebastian de la Gomera and Santa Cruz de La Palma.

La Gomera La Palma Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van La Gomera naar La Palma

Over La Gomera:

La Gomera is het op één na het kleinste van de bewoonde Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Het ongecultiveerde, onaangetaste, prachtige La Gomera kan het beste te voet verkend worden. Over het hele eiland bevinden zich talloze paden en wandelingen die dwars door de regenwouden en het nationale park leiden. Aan het einde van de valleien zijn meestal stranden van verschillende kwaliteit te vinden.

Over La Palma:

La Palma is het meest noordwestelijk gelegen eiland van de Canarische Eilanden. Het wordt ook wel 'La Isla Bonita' genoemd, wat 'Het Mooie Eiland' betekend.

Er zijn een aantal leuke stadjes op La Palma, maar de hoofdattracties zijn toch wel het platteland en spectaculaire vulkanische landschap. In de hoofdstad van het eiland bevinden zich een aantal goed behouden oude gebouwen en keienstraatjes. Hier liggen de belangrijkste haven en internationale luchthaven.