Vergelijk overtochten van Kroatië naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Kroatië

De steeds populaire vakantiebestemming Kroatië ligt net ten oosten van Midden-Europa en bestaat uit meer dan duizend eilanden.

Met meer dan honderd stranden 'Blauwe Vlag' en tal van natuurgebieden, wordt Kroatië in de top twintig van de meest populaire toeristische bestemming in de wereld en is ingenomen met meer dan tien miljoen toeristen naar de kust elk jaar.

Zoals met de meeste van de populaire vakantiebestemmingen in Europa, kunnen bezoekers verwachten warme, droge zomers en milde winters, met meer dan tweeduizend vijfhonderd uur van zonlicht op gemiddeld per jaar.

Kroatië is een geweldig uitgangspunt voor diegenen die de Adriatische Zee over te steken naar Italië met de veerboot, met name uit de Balkanlanden. Er zijn tal van kruisingen aangeboden, variërend van korte hoge snelheid passagier alleen routes varen naar Noord-Italië om langer meer conventionele diensten overschrijding van de zee tussen de twee landen een beetje verder op de Adriatische Zee.

De seizoensgebonden hogesnelheid voetpassagiersovertochten zijn relatief goedkoop en varen vanaf de kust van Istrië naar Noord-Italië.

De conventionele overtochten voor passagiers- en voertuigen van Kroatië naar Italië worden bediend door tal van veerbootmaatschappijen, vertrekend van Split, Dubrovnik en het eiland Hvar, afhankelijk van het seizoen.

Over Italië

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.

Veerboten van Kroatië naar Italië

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.