Kroatië

Hoe u overtochten vanuit Kroatië naar Italië kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Kroatië naar Italië. De havens van 8 havens in Kroatië worden per boot verbonden met 4 havens in Italië.

Er zijn een gecombineerd 37 wekelijkse overtochten en een selectie van 8 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veermaatschappijen waaronder Venezia Lines, SNAV, Jadrolinija & Gomo Viaggi, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten (Umag naar Venetië).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Kroatië and Italië een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Kroatië Italië Kaart

Klik voor Kaart

Over Kroatië:

De steeds populaire vakantiebestemming Kroatië ligt net ten oosten van Midden-Europa en bestaat uit meer dan duizend eilanden.

Met meer dan honderd stranden 'Blauwe Vlag' en tal van natuurgebieden, wordt Kroatië in de top twintig van de meest populaire toeristische bestemming in de wereld en is ingenomen met meer dan tien miljoen toeristen naar de kust elk jaar.

Zoals met de meeste van de populaire vakantiebestemmingen in Europa, kunnen bezoekers verwachten warme, droge zomers en milde winters, met meer dan tweeduizend vijfhonderd uur van zonlicht op gemiddeld per jaar.

Kroatië is een geweldig uitgangspunt voor diegenen die de Adriatische Zee over te steken naar Italië met de veerboot, met name uit de Balkanlanden. Er zijn tal van kruisingen aangeboden, variërend van korte hoge snelheid passagier alleen routes varen naar Noord-Italië om langer meer conventionele diensten overschrijding van de zee tussen de twee landen een beetje verder op de Adriatische Zee.

De seizoensgebonden hogesnelheid voetpassagiersovertochten zijn relatief goedkoop en varen vanaf de kust van Istrië naar Noord-Italië.

De conventionele overtochten voor passagiers- en voertuigen van Kroatië naar Italië worden bediend door tal van veerbootmaatschappijen, vertrekend van Split, Dubrovnik en het eiland Hvar, afhankelijk van het seizoen.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.