Croatia

Vergelijk overtochten van Kroatië naar Italië

Er is geen tekort aan overtochten van Kroatië naar Italië. Er zijn 7 Veermaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 21 ferry routes die Pula to Venetië en Pesaro, Porec to Venetië en Triëst, Rovinj to Venetië, Cesenatico en Triëst, Split to Ancona en Civitanova Marche, Zadar to Ancona, Cesenatico en Pesaro, Dubrovnik to Bari, Mali Losinj to Cesenatico, Pesaro en Triëst, Umag to Venetië, Rab to Pesaro en Cesenatico en Novalja to Pesaro en Cesenatico verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Kroatië en Italië is Triëst, met een vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuut. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Kroatië Italië Kaart

Klik voor Kaart

Over Kroatië:

De steeds populaire vakantiebestemming Kroatië ligt net ten oosten van Midden-Europa en bestaat uit meer dan duizend eilanden.

Met meer dan honderd stranden 'Blauwe Vlag' en tal van natuurgebieden, wordt Kroatië in de top twintig van de meest populaire toeristische bestemming in de wereld en is ingenomen met meer dan tien miljoen toeristen naar de kust elk jaar.

Zoals met de meeste van de populaire vakantiebestemmingen in Europa, kunnen bezoekers verwachten warme, droge zomers en milde winters, met meer dan tweeduizend vijfhonderd uur van zonlicht op gemiddeld per jaar.

Kroatië is een geweldig uitgangspunt voor diegenen die de Adriatische Zee over te steken naar Italië met de veerboot, met name uit de Balkanlanden. Er zijn tal van kruisingen aangeboden, variërend van korte hoge snelheid passagier alleen routes varen naar Noord-Italië om langer meer conventionele diensten overschrijding van de zee tussen de twee landen een beetje verder op de Adriatische Zee.

De seizoensgebonden hogesnelheid voetpassagiersovertochten zijn relatief goedkoop en varen vanaf de kust van Istrië naar Noord-Italië.

De conventionele overtochten voor passagiers- en voertuigen van Kroatië naar Italië worden bediend door tal van veerbootmaatschappijen, vertrekend van Split, Dubrovnik en het eiland Hvar, afhankelijk van het seizoen.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.