Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Aegadian Islands kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Italië naar Aegadian Islands. De havens van 0 havens in Italië worden per boot verbonden met 3 havens in Aegadian Islands.

Er zijn een gecombineerd 39 dagelijkse overtochten en een selectie van 6 Veerboot Routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder Liberty Lines Fast Ferries & Siremar, met de kortste vaartijd van ongeveer 10 minuten (Favignana naar Levanzo).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Italië and Aegadian Islands een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Italië Aegadian Islands Kaart

Klik voor Kaart

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.

Over Aegadian Islands:

De Egadische eilanden zijn een groep van drie grote eilanden en twee kleine eilanden aan de Middellandse Zee gelegen zeven kilometer voor de westkust van Sicilië, Italië.

De archipel heeft prachtige mediterrane landschappen, warme winters en warme en zonnige zomers. In tegenstelling tot de naburige Eolische Eilanden, de Egadische Eilanden hebben een lage bevolking en zijn veel minder druk, waardoor ze een echt paradijs zijn voor strandliefhebbers op zoek naar ongerepte natuur.

Het belangrijkste eiland, Favignana, is gelegen in het zuiden van de groep en is de drukste en grootste van de eilanden. Het eiland beschikt ook over meer verbindingen met het vasteland dan de andere eilanden en is waarschijnlijk de meest handige uitvalsbasis voor degenen die de eilandengroep wilt verkennen.

Levanzo, gelegen in het noordoosten van de groep is kleiner met minder voorzieningen, terwijl Marettimo is gelegen in het westen en is ook de verste gelegen eiland vanaf het vasteland. De twee kleinere eilanden van formica en Maraone worden ingeklemd tussen Levanzo en Sicilië.

U kunt reizen naar de Egadische eilanden per veerboot vanuit Sicilië en het vasteland van Italië.