Isle of Barra

Hoe u overtochten vanuit Isle of Barra naar Schotland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Isle of Barra en Schotland, met een gecombineerde 43 afvaarten per week. Caledonian MacBrayne biedt 2 routes, Ardmhor naar Eriskay gaat 5 keer per dag & Castlebay naar Oban ongeveer 8 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Isle of Barra naar Schotland.

Isle of Barra Schotland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Isle of Barra naar Schotland

Over Schotland:

Schotland is het noordelijkste van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het land is omgeven door de Noord-Atlantische Oceaan in het westen en noorden, de Noordzee in het oosten en Engeland in het zuiden.

Schotland is een levendig en vriendelijk land met een rijke geschiedenis en een erfgoed dat duizenden jaren teruggaat. Mensen komen niet alleen hierheen voor de magnifieke bergen en valleien, glooiende heuvels, groene bossen en ruige kustlijn, maar ook voor de belevenissen die Schotland te bieden heeft. Of het nu een rondje golf is op de plek waar het uitgevonden werd, of een proefsessie bij één van de vele whiskey distilleerderijen, Schotland heeft voor ieder wat wils.