COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Caledonian MacBrayne

Caledonian MacBrayne, beter bekend als Cal Mac, verzorgt veerdiensten naar de eilanden en schiereilanden aan de westkust van Schotland. Hiervoor zijn overheidscontracten afgesloten met de Schotse regering.

Caledonian MacBrayne beschikt over een grote vloot van Cruise Ferries. Deze veerboten vervoeren op jaarbasis bijna vijf miljoen passagiers en een miljoen auto's.

Het routenetwerk van Caledonian MacBrayne brengt u naar meer dan 20 bestemmingen aan de westkust van Schotland. Onderweg vaart u langs de meest spectaculaire kustlijnen en landschappen.

Iedere bestemming van Calmac heeft zijn eigen schoonheid. Op die manier maakt u op een geweldige manier kennis met Schotse eilanden.

U hoeft bij Caledonian MacBrayne niet op voorhand te boeken. Om teleurstelling te voorkomen is het echter wel aan te raden om op voorhand te boeken als u een auto mee wilt nemen aan boord.

Via directferries.be kunt u de dienstregelingen en prijzen van Caledonian MacBrayne raadplegen en Caledonian MacBrayne veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Caledonian MacBrayne ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Caledonian MacBrayne klantenrecensies.

  • "Prima overtocht naar Islay"

    Prima overtocht, goed geregeld. De ferryterminal wordt goed aangegeven.

    Lees meer Lees minder