Isle of Arran

Hoe u overtochten vanuit Isle of Arran naar Schotland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Isle of Arran en Schotland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Caledonian MacBrayne. De Brodick naar Ardrossan ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 55 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Isle of Arran Schotland overtocht tussen Brodick and Ardrossan.

Isle of Arran Schotland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Isle of Arran naar Schotland

Over Schotland:

Schotland is het noordelijkste van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het land is omgeven door de Noord-Atlantische Oceaan in het westen en noorden, de Noordzee in het oosten en Engeland in het zuiden.

Schotland is een levendig en vriendelijk land met een rijke geschiedenis en een erfgoed dat duizenden jaren teruggaat. Mensen komen niet alleen hierheen voor de magnifieke bergen en valleien, glooiende heuvels, groene bossen en ruige kustlijn, maar ook voor de belevenissen die Schotland te bieden heeft. Of het nu een rondje golf is op de plek waar het uitgevonden werd, of een proefsessie bij één van de vele whiskey distilleerderijen, Schotland heeft voor ieder wat wils.