Ikaria

Hoe u overtochten vanuit Ikaria naar Samos eiland kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Ikaria naar Samos eiland. De havens van 2 havens in Ikaria worden per boot verbonden met 3 havens in Samos eiland.

Er zijn een gecombineerd 8 wekelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 2 Veermaatschappijen waaronder Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways, met de kortste vaartijd van ongeveer 1 uur 5 minuten (Evdilos naar Karlovassi).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Ikaria and Samos eiland een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Ikaria Samos eiland Kaart

Klik voor Kaart

Over Ikaria:

Ikaria is een Grieks eiland gelegen ten zuid-westen van Samos, op ongeveer 50 kilometer afstand van de Turkse kust in de Egeïsche Zee.

Ikaria staat voor een perfecte balans tussen natuur, vrijheid, tijd en ontwikkeling. Door CNN uitgeroepen tot Beste Griekse Eiland voor Natuurliefhebbers. Ikaria biedt ongerepte natuur, rauwe schoonheid, indrukwekkende berglandschappen, onaangetaste stranden, vriendelijke bevolking en een overvloed aan activiteiten voor iedereen.

Over Samos eiland:

Samos is een eiland met een prachtige unieke natuur gelegen in de Oost-Egeïsche Zee, met Chios in het noordwesten en de Dodekanesos in het zuiden.

Samos is een relatief groot eiland met talloze historische sites die over het hele eiland verspreid liggen. De charmante groene bergen creëren een unieke betoverende sfeer. De eindeloze wijngaarden en prachtige kust met witte zandstranden maken Samos tot een heerlijke bestemming.