Ikaria

Hoe u overtochten vanuit Ikaria naar Cycladen kunt boeken

Er zijn 4 veerboot routes tussen Ikaria en Cycladen, met een gecombineerde 4 afvaarten per week. Hellenic Seaways biedt 4 routes, Evdilos naar Mykonos gaat 1 keer per week, Agios Kirikos naar Mykonos ongeveer 1 keer per week, Agios Kirikos naar Syros ongeveer 1 keer per week & Evdilos naar Syros ongeveer 1 keer per week.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Ikaria naar Cycladen.

Ikaria Cycladen Kaart

Klik voor Kaart

Over Ikaria:

Ikaria is een Grieks eiland gelegen ten zuid-westen van Samos, op ongeveer 50 kilometer afstand van de Turkse kust in de Egeïsche Zee.

Ikaria staat voor een perfecte balans tussen natuur, vrijheid, tijd en ontwikkeling. Door CNN uitgeroepen tot Beste Griekse Eiland voor Natuurliefhebbers. Ikaria biedt ongerepte natuur, rauwe schoonheid, indrukwekkende berglandschappen, onaangetaste stranden, vriendelijke bevolking en een overvloed aan activiteiten voor iedereen.

Over Cycladen:

De Cycladen zijn een archipel van meer dan 220 eilanden in het zuidelijke deel van de Egeïsche Zee. Santorini en Mykonos zijn de bekendste eilanden van de groep.

De Cycladen zijn exact wat men verwacht van een Griekse eilanden: kale rotsachtige eilanden versierd met spierwitte kubisme dorpjes op de heuvels die over de diepblauwe zee uitkijken, omzoomd door fantastische stranden. Een waar paradijs op aarde!