Ierland

Hoe u overtochten vanuit Ierland naar Engeland kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Ierland en Engeland, met een gecombineerde 20 afvaarten per week. P&O Irish Sea biedt 1 Route, Dublin naar Liverpool die 6 keer wekelijks gaat. Stena Line biedt 1 Route, Belfast naar Liverpool Birkenhead die 14 keer wekelijks gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Ierland naar Engeland.

Ierland Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Ierland naar Engeland

Over Ierland:

Ierland is een eiland in de Noord Atlantische Oceaan, ten westen van Groot Brittannië. Ierland is opgesplitst in de Ierse Republiek en Noord-Ierland, welke deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk.

De regio heeft een divers landschap met bergen langs de kustlijn en laagvlaktes landinwaarts. Met 3 Werelderfgoedgebieden is Ierland's uitmuntende natuur erg interessant voor vele toeristen.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.