Guernsey

Hoe u overtochten vanuit Guernsey naar Frankrijk kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Guernsey en Frankrijk, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Condor Ferries. De Guernsey naar St Malo ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 55 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Guernsey Frankrijk overtocht tussen Guernsey and St Malo.

Guernsey Frankrijk Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Guernsey naar Frankrijk

Over Guernsey:

Het eiland Guernsey ligt in het Kanaal en vormt samen met Alderney, Sark en enkele kleinere eilanden het baljuwschap van Guernsey.

Guernsey geniet meer zonuren in vergelijking tot het Verenigd Koninkrijk. Vanwege het milde klimaat zijn buitenactiviteiten zoals een bezoek aan de prachtige stranden, wandelingen langs de klippen en eiland-hoppen naar andere eilanden zeer aantrekkelijk.

Over Frankrijk:

Frankrijk is al 20 jaar een van de populairste vakantiebestemmingen ter wereld en is geografisch een van de meest diverse landen van Europa.

In Frankrijk gaat het niet allen om de Eiffeltoren en de glimlach van Mona Lisa; Zelfs de prachtige dorpjes, beeldschone weilanden met lavendel en wijngaarden zijn nog maar het topje van de ijsberg wat attracties betreft. Dit is een land dat altijd iets nieuws te bieden heeft.