Griekenland

Hoe u overtochten vanuit Griekenland naar Lesbos kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Griekenland naar Lesbos. Er zijn 1 Veerbootmaatschappij met een gecombineerd aanbod van 14 Veerboot Routes die Chios naar Mytilene, Limnos (Myrina) naar Mytilene, Piraeus naar Mytilene, Vathi naar Mytilene, Agios Kirikos naar Mytilene, Karlovassi naar Mytilene, Kavala naar Mytilene, Mykonos naar Mytilene, Evdilos naar Mytilene, Fournoi naar Mytilene & Syros naar Mytilene verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Griekenland en Lesbos is Chios naar Mytilene, met een vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Griekenland Lesbos Kaart

Klik voor Kaart

Over Griekenland:

Griekenland is een land in Zuid Europa met een van de langste kustlijnen ter wereld. Het deelt grenzen met Albanië, Macedonië, Bulgarije en Turkije en heeft eilanden in de Egeïsche, Ionische en Mediterraanse Zeeën.

De fantastische stranden, witte huizen, historische locaties en het zonnige zomerweer lokken met name tussen april en oktober enorme aantallen toeristen naar het land, waardoor het een van de populairste vakantiebestemming ter wereld is.

Over Lesbos:

Het Griekse eiland Lesbos is een prachtig groot eiland gelegen in het noordoosten van de Egeïsche Zee. Met een rijke geschiedenis en onvergelijkbare natuurlijk schoon is het een van de bekendste eilanden in het noorden van de Egeïsche Zee.

Of u nou op zoek bent naar een rustig uitje met de familie, een levendige en drukke Griekse bestemming of simpelweg zon, zee en strand, Lesbos heeft het allemaal.