Gran Canaria

Hoe u overtochten vanuit Gran Canaria naar Spanje kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Gran Canaria en Spanje, met een gecombineerde 4 afvaarten per week. Trasmediterranea biedt 1 Route, Las Palmas naar Cadiz die 1 keer per week gaat. Fred Olsen Express biedt 1 Route, Las Palmas naar Huelva die 2 keer wekelijks gaat. FRS VI biedt 1 Route, Las Palmas naar Huelva die 1 keer per week gaat.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Gran Canaria naar Spanje.

Gran Canaria Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Gran Canaria naar Spanje

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Vanwege de verschillende klimaten die er heersen en een verscheidenheid aan landschappen wordt het ook wel een 'mini-continent' genoemd. De lange stranden en witte zandduinen staan i contrast met groene ravijnen en pittoreske dorpjes. Een derde van het eiland is door UNESCO tot biosfeerreservaat verklaard.

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.