Gran Canaria

Hoe u overtochten vanuit Gran Canaria naar Lanzarote kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Gran Canaria en Lanzarote, verzorgd door 3 Veermaatschappijen – Fred Olsen Express, Naviera Armas & Trasmediterranea. De Las Palmas naar Arrecife ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 3 uur 45 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Gran Canaria Lanzarote overtocht tussen Las Palmas and Arrecife.

Gran Canaria Lanzarote Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Gran Canaria naar Lanzarote

Over Gran Canaria:

Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan bij de kust van Afrika.

Vanwege de verschillende klimaten die er heersen en een verscheidenheid aan landschappen wordt het ook wel een 'mini-continent' genoemd. De lange stranden en witte zandduinen staan i contrast met groene ravijnen en pittoreske dorpjes. Een derde van het eiland is door UNESCO tot biosfeerreservaat verklaard.

Over Lanzarote:

Lanzarote zowel het noordelijkste als oostelijkste én op drie na grootste eiland van de Canarische Eilanden, gelegen in de Atalantische Oceaan.

Door de vulkaanuitbarstingen in de 18e en 19e eeuw heeft het eiland een spectaculair uiterlijk. De witte zandstranden en heldere wateren staan in mooi contrast met het prachtige vulkaanlandschap. Het Nationale Park, dat in de omgeving van de uitbarstingen ligt, is nu één van de grootste attracties van het eiland.