Giglio Eiland

Hoe u overtochten vanuit Giglio Eiland naar Italië kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Giglio Eiland en Italië, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Toremar. De Giglio naar Porto Santo Stefano ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Giglio Eiland Italië overtocht tussen Giglio and Porto Santo Stefano.

Giglio Eiland Italië Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Giglio Eiland naar Italië

Over Giglio Eiland:

Isola del Giglio is een Italiaans eiland in de Tyrreense Zee, ongeveer 15 kilometer van het vasteland. Het eiland bestaat voornamelijk uit bergen, maar de 27 kilometer lange kustlijn bestaat uit rotsen, klippen en prachtige stranden.

Men zegt dat het eiland met haar milde klimaat, onaangetaste natuur, kristalheldere wateren en zandstranden als een parel in een oester is.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.