Frankrijk

Hoe u overtochten vanuit Frankrijk naar Alderney kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Frankrijk en Alderney, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Manche Iles Express. De Dielette naar Alderney ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 55 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Frankrijk Alderney overtocht tussen Dielette and Alderney.

Frankrijk Alderney Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Frankrijk naar Alderney

Over Frankrijk:

Frankrijk is al jaren 's werelds populairste vakantiebestemming en is een van de meest diverse landen ter wereld.

Het gevarieerde landschap en de rijke cultuur maken Frankrijk tot een ideale vakantiebestemming.

Of u nou toe bent aan avontuur, een spa break, strandvakantie, winkelen of simpelweg mensen-kijken, in Frankrijk kan het allemaal. En hoe vaak u er ook al geweest bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Over Alderney:

Alderney is het op twee na grootste en meest noordelijk gelegen eiland van de Kanaaleilanden. Het ligt het dichtst bij zowel Frankrijk als Engeland gelegen Kanaaleiland. Net als de andere Kanaaleilanden is Alderney ontstaan tijdens de Neolithische periode, toen het water in Het Kanaal steeg.

Op het piepkleine Alderney (5km lang en 2,5km breed) zorgt de Engelse vertrouwdheid gecombineerd met een vleugje Franse stijl het hele jaar door voor rustige en ontspannen recreatiemogelijkheden.