Formentera

Hoe u overtochten vanuit Formentera naar Spanje kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Formentera naar Spanje. De havens van 1 haven in Formentera worden per boot verbonden met 2 havens in Spanje.

Er zijn een gecombineerd 55 dagelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 5 Veermaatschappijen waaronder Balearia, Trasmapi, Aquabus, Mediterranea Pitiusa & Trasmapi Car, met de kortste vaartijd van ongeveer 25 minuten (Formentera naar Ibiza).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Formentera and Spanje een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Formentera Spanje Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Formentera naar Spanje

Over Spanje:

Spanje is een mooi en divers land op het Iberische Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

Voor een land dat bekend staat om haar stranden en geografische en culturele diversiteit is Spanje voor veel toeristen vaak een verrassende bestemming. Dit exotische land heeft het werkelijk allemaal. Van groene weilanden en valleien tot besneeuwde bergen en woestijnachtige gebieden in het zuiden. Het is dan ook geen wonder dat Spanje derde is op de lijst van meest favoriete bestemmingen.